Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 15:00 - 20:00h

Subota 10-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas:

Psihoterapeut u Nišu

psihoterapeut-nis-psihoterapija

Prevaziđite svoje probleme – Psihoterapeut Niš

Vid lečenja stanja i poremećaja koji su izazvani iz nekih psiholoških razloga naziva se Psihoterapija i ona podrazumava razgovor sa stručnim licima, kao što su psiholog i psihijatar.

Psihoterapeut u Nišu će vam pomaći da savladate razne životne prepreke i pronađete uspešan način za rešavanje različitih životnih situacija usvajanjem zdravih navika i mehanizama odbrane.

Naši pacijenti koji idu na psihoterapiju nemaju duševno oboljenje (psihički poremećaj), već im je mentalno zdravlje očuvano, ali su zbog određenih životnih situacija i stresova odlučili da potraže pomoć psihoterapeuta. Problemi zbog kojih se ljudi najčešće javljaju psihoterapeutu su: problemi u bračnim/ partnerskim odnosima (razvod braka, prekid dugogodišnje veze, lečenje steriliteta), stres na poslu, anksioznost (nervoza) zbog različitih razloga, smrt bliske osobe, gubitak posla, problemi sa spavanjem (insomnija) itd…

psihoterapeut-nis-psihoterapija-psihocentarmm

Potražite pomoć kroz razgovor sa psihoterapeutom ukoliko osećate poteškoće u suočavanju sa svakodnevnim aktivnostima i prevazilaženjem problema. Osećaj usamljenosti, neshvaćenosti i nesigurnosti mogu biti znak da vam je potrebna pomoć zato budite slobodni da nam se obratite Psihoteraput Niš

Psihoterapeut u Nišu

Psihoterapija u Psiho centru MM predstavlja proces koji se odvija između terapeuta i klijenta i sastoji se od niza verbalnih i neverbalnih tehnika koje imaju za cilj da dovedu do boljeg mentalnog funkcionisanja ili eliminacije psihičkih smetnji.

Postoji nekoliko vrsta terapija pri kojima Psohoterapeut Niš – Psiho centar MM sprovodi kako individualne, tako i grupne terapije.

 • Kognitivno bihejvioralnu
 • Analitičku psihoterapiju
 • Porodičnu psihoterapiju
 • Psihoterapiju dece i adolescenata
 • Savetovanje roditelja

Psihoterapeut u Nišu Vam može pomoći u prevazilaženju različitih životnih prepreka i pronalaženju uspešnih načina za rešavanje različitih životnih situacija usvajanjem zdravih mehanizama odbrane. Postoji više vrsta psihoterapije i svaka ima drugačiji pristup. Koji pristup će psihoterapeut primeniti zavisi od problema koji pacijent ima. Seansa sa psihoterapeutom traje u proseku od 45 minuta do 1 sata.

Psihoterapeut u Nišu garantuje profesionalnost i poverenje

Razgovori pacijenta i psihoterapeuta i sadržina istih su strogo poverljivi.

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom – Kreditnom karticom

Plaćanje karticom

Preko računa  – Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama

Osiguranje

Zakazivanje pregleda

Pregled možete zakazati lično, telefonskim putem pozivanjem telefona + 381 (0)69 12 98 136 (poziv, Viber, Whatsapp) ili elektronskim putem (formular ispod).

  Podelite sa prijateljima
  Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943
  Zakažite pregled