Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Subota 8-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas:

O nama

Psiho Centar MM - Zašto mi?

Pored psihijatara (za decu i odrasle), neuropsihijatra i neurologa (za decu i odrasle) naš tim upotpunjuju stručnjaci za praćenje razvojnih smetnji kod dece, neurofiziolozi, psiholozi, logopedi i defektolozi.

Cilj nam je da klijentima pomognemo, pružimo podršku u prevazilaženju teških životnih okolnosti. Primenjujemo različite psihoterapijske modalitete koje kombinujemo sa farmakoterapijom u cilju lečenja, ali i prevencije razvoja težih oblika psihičkih smetnji.

Kod lakših problema ponekad je dovoljno nekoliko razgovora, bez potrebe davanja lekova.

Kod težih problema potrebno je duže vreme da bi se uz pomoć lekova, redovnih kontrola i psihoterapije, ponovo uspostavilo stanje psihičke ravnoteže. Pružamo preventivne, dijagnostičke (EEG, psihotest) i terapijske usluge klijentima u vidu individualnog i grupnog psihoterapijskog i savetodavnog rada uz primenu farmakoterapije.

Upoznajte naš tim

Populacije sa kojima radimo su deca, adolescenti, odrasli, seniori i sve stigmatizovane i marginalizovane grupe.

Bavimo se praćenjem razvojnih smetnji kod dece, dijagnostikovanjem i različitim terapijskim modalitetima raspoloživi su za decu sa problemima iz autističnog spektra, deci sa problemima pažnje i hiperaktivnosti (ADHD), usporenog govornog – jezičkog i psihomotornog razvoja, deci koja imaju poteškoće u izgovaranju glasova, tikove ili mucanje.

Omogućavamo i podršku kod poteškoća u učenju i savladavanju školskih veština, disleksije, disgrafije , kao i prevenciju školskog neuspeha, psihološke pripreme pre upisa u osnovnu školu…

Kada je pravo vreme da potražite pomoć?

Psihoterapija je vid lečenja stanja i poremećaja koji su izazvani iz nekih psiholoških razloga. podrazumava razgovor sa stručnjacima, kao što su psiholog i psihijatar.

Pročitaj više
EEG - Elektroencefalografija

EEG – Elektroencefalografija predstavlja dijagnostičku tehniku kojom se registruje električna aktivnost mozga kako bi se utvrdile njene abnormalnosti.

Pročitaj više
Glavobolje - Kada je potrebno javiti se lekaru?

Glavobolje predstavljaju bol ili bolnu senzaciju u predelu glave i gornjeg dela vrata. U pitanju je jedno od najčešćih oboljenja čoveka. Preko 95 odsto svetske populacije se, makar, jednom u životu susrelo sa ovim bolom, dok je 10 odsto njih zbog njegovog intenziteta moralo da zatraži pomoć na odeljenju urgentne medicine.

Pročitaj više
Kada se treba obratiti logopedu za pomoć?

Statistika kaže da samo 15% govornih poremećaja kod dece ima organske uzroke: nepravilno formiranje usta, nosa, oštećen sluh i slično. svi ostali poremećaji zavise od samog učenja govora.

Pročitaj više

PSIHO CENTAR MM

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

Gotovinom ili kreditnom karticom.
Plaćanje karticom
Preko računa firme.
Preko računa
Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama.
Osiguranje

"Svaki proces je jedinstven i traje onoliko koliko je klijentu potrebno da ostvari unapred definisan psihoterapijski cilj. U zavisnosti od slučaja i problema sa kojim se klijent nosi, nekada je dovoljno par susreta, a ponekad višegodišnji dolazak na psihoterapiju."

- Ivan Milovanović - Psihoterapeut

"Psiholog pomaže klijentu da oslobodi svoje autentično biće, jedinstveno na celom svetu. Pomaže mu da ostvari svoje potencijale i nastavi sa razvojem tamo gde je zastao, što će unaprediti njegov emocionalni, društveni i poslovni aspekt života."

- Violeta Vučković - Psiholog

"Savetovanje je proces čiji uspeh zavisi kako od terapeuta tako i od kljenta i njegove posvećenosti, spremnosti i motivisanosti na rad na sebi."

- Dr Marina Petrović
Podelite sa prijateljima
Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943
Zakažite pregled