Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Subota 8-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas

Logoped u Nišu

logoped u nišu

Logoped u Nišu – Vrhunski stručnjaci na jednom mestu. Logopedija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikovanjem i tretmanom poremećaja u govoru, odnosno, poremećaja u ljudskoj komunikaciji.

Logoped u Nišu

Logoped je stručnjak koji pomaže deci i odraslima, da razviju svoje komunikacijske sposobnosti i izraze sebe svim sredstvima verbalne komunikacije, kako bi ostvarili svoj pun bio-psiho-socijalni integritet.

Ukoliko Vaše dete ima probleme kao što su mucanje, disleksija, disfazija, mutizam ili ne izgovara pravilno određene glasove, logoped je osoba koja će mu na najbolji način pomoći da ih prevaziđe i uspešno otkloni.

Uz pomoć logopedske dijagnostike, logoped će proceniti kvalitete ličnosti, odrediti nivo zrelosti deteta i očekivane mogućnosti njegove ličnosti u socijalnom polju. Kroz sistem specijalno osmišljenih logopedskih vežbi, kao što su govorne predvežbe i vežbe automatizacije nove veštine, dete će naučiti da pravilno govori, oslobodiće se straha i biće uspešnije u svakodnevnoj komunikaciji.

Kome je potrebna terapija kod logopeda?

Veliki  broj dece ide kod logopeda. To je odličan način da deca nauče da govore  tečno i pravilno. Ponekad dete može imati neki zdravstveni problem zbog  kog može otežano govoriti. Ukoliko dete ima neki od sledećih  zdravstvenih stanja može mu biti potrebna pomoć logopeda:

 • Oštećenje sluha
 • Rascep usne ili nepca
 • Autizam i druge poremećaje.

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom – Kreditnom karticom

Plaćanje karticom

Preko računa  – Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama

Osiguranje

Zakazivanje pregleda

Pregled možete zakazati lično, telefonskim putem pozivanjem telefona + 381 (0)69 12 98 136 (poziv, Viber, Whatsapp) ili elektronskim putem (formular ispod).

   

  Podelite sa prijateljima
  Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943
  Zakažite pregled