Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Subota 8-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas:

Psihoterapija

psihoterapija nis psiholog

Psihoterapija je način lečenja određenih smetnji, stanja, poremećaja ili bolesti koje su izazvane psihološkim razlozima, a ima za cilj otklanjanje ili smanjenje tegoba, trpljenja i patnje, rasterećenje od unutrašnje napetosti, suzbijanje straha, osećanja krivice, suzbijanje agresivnosti, uspostavljanje adekvatnijih i funkcionalnijih mehanizama suočavanja sa stresom savremenog življenja kao i razvoj ličnosti u svim njenim performansama.

Psihoterapija pomaže u savlađivanju različitih životnih prepreka i pronalaženju uspešnih načina za rešavanje različitih životnih situacija usvajanjem zdravih mehanizama odbrane.

Postoji više vrsta psihoterapije i svaka ima drugačiji pristup. Koji pristup će psihoterapeut primeniti zavisi od problema koji pacijent ima.

Seansa sa psihoterapeutom traje u proseku od 45 minuta do 1 sata.

Psihoterapija se sprovodi sa jasno definisanim ciljevima i kod osoba koje ispunjavaju nekoliko osnovnih uslova: da imaju smetnje u čijoj su pozadini psihološki uzroci, da su svesne da im je potrebna stručna pomoć, da su motivisane da ovim putem ublaže ili otklone svoje tegobe i patnje, da žele i mogu da na iskren, istinit i otvoren način govore o sebi i svojim problemima.

Sprovodimo individualnu i grupnu psihoterapiju i to:

 • Kognitivno bihejvioralnu
 • Analitičku psihoterapiju
 • Porodičnu psihoterapiju
 • Psihoterapiju dece i adolescenata
 • Savetovanje roditelja

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom – Kreditnom karticom

Plaćanje karticom

Preko računa  – Posredstvom Ugovora sa osiguravajućim kućama

Osiguranje

Zakazivanje pregleda

Pregled možete zakazati lično, telefonskim putem pozivanjem telefona + 381 (0)69 12 98 136 (poziv, Viber, Whatsapp) ili elektronskim putem (formular ispod).

  Podelite sa prijateljima
  Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943
  Zakažite pregled