Logo

Mi smo tim specijalističke ordinacije iz oblasti neuropsihijatrije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom u radu sa osobama sa psihološkim i neurološkim problemima.

+ 381 (0)69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com
Patrisa Lumumbe 26, 18000 Niš

Скорашњи чланци

Ponedeljak - Petak 15:00 - 20:00h

Subota 10-15h

+381 69 12 98 136

psihocentarmm@gmail.com

Patrisa Lumumbe 26

18000 Niš

Zapratite nas:

Psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM

Psihijatrijska ordinacija Niš

Psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM

Psihijatrijska ordinacija Niš čuva vaše mentalno zdravlje.

Gotovo da ne postoji osoba koje se u jednom trenutku svog života nije suočila sa teškim situacijama. Počev od bolesti i gubitka bližnjih, preko finansijskih poteškoća i egzistencijalnih pitanja, pa do konflikata na poslu i u školi. Problemi su deo naše svakodnevice. Sa mnogima od njih možemo sami da se izborimo. Međutim, pojedini ne nestaju tako lako, te je za njihovo rešavanje potrebna stručna pomoć.

Nažalost, sve veći broj ljudi se bori upravo sa takvim poteškoćama koji onemogućavaju normalno funkcionisanje. Najnovija istraživanja pokazuju da svaki peti čovek u svetu pati od psihičkih tegoba. Situacija je poražavajuća i u našoj zemlji. Procenjuje se da svaki deseti stanovnik Srbije ima narušeno mentalno zdravlje, pri čemu se prognozira da će taj trend u narednim godinama biti u porastu.

S obzirom da postoje brojne privatne i državne ordinacije, nameće se pitanje kome dati svoje poverenje. Zbog toga vam u ovom blogu otkrivamo zašto je psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM pravi izbor za vas i vašu porodicu.

Psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM neguje indvidualni pristup

Dobar odnos pun poštovanja i uzajamnog poverenja ključ je izlečenja. Upravo od tog stava polazi  Psiho centar MM u svom radu, pristupajući sa posebnom pažnjom svakom pacijentu.

Psihijatrijska ordinacija Niš

Imajte u vidu da snažna veza nije izgrađena preko noći. Prijatni ambijent ordinacije učiniće da se osećate kao kod svoje kuće, dok jednistveni pristup lekara otkloniće nelagodu, pa i sve predrasude. Pacijenti se postepeno opuštaju i počinju da dele svoje emocije, strepnje i strahove, otkrivajući uzrok problema.

Psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM nastoji da pacijentima pruži najbolju uslugu. Zbog toga posvećeni tim vrhunskih stručnjaka stoji na raspologanju 7 dana u nedelji putem video poziva na viberu ili skype-u, a u toku radnog vremena vrše se i kućne posete po pozivu.

Psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM okuplja najbolje stručnjake

Tim  Psiho centra MM  čine eminentni specijalisti sa višegodišnjim kliničkim iskustvom u lečenju različitih psiholoških i neuroloških problema, kao što su depresija, anksioznost, panični napad, fobije, poremećaji ishrane… Takođe, pružaju značajnu pomoć osobama koje su preživele traumatična iskustva, uključujući i  seksualno zlostavljanje, kao i onima koji se leče od narkomanije i alkoholizma.

Psihijatrijska ordinacija Niš

Osim rada sa odraslima, psihijatrijska ordinacija Niš u svom timu ima dečije psihijatre, dečije neurologe, dečije psihologe, logopede, defektologe i specijalne pedagoge.

Psiholozi i psihoterapeuti su specijalizovani za rad sa decom i adolescentima, posebno u slučajevima poremećaja pažnje i autizma. Za sveobuhvatno lečenje najmlađih pacijenata tim upotpunjuju i stručnjaci za praćenje razvojnih smetnji kod dece, pedagozi, logopedi i defektolozi.

Psiho centar MM  se izdvaja ne samo vrhunskim kadrom, već i opremom poslednje generacije  

psihijatrijskoj ordinacijiPsiho centar MM radi se na najsavremenijem aparatu za EEG. U pitanju je elektroencefalografija pomoću koje se registruje električna aktivnost mozga sa ciljem utvrđivanja abnormalnosti, što je naročito značajno za otkrivanje epilepsije, tumora mozga, infekcija centralnog nervnog sistema i demencije. Zatim, kod glavobolja za praćenje oštećenja nakon moždanog udara i drugih povreda mozga, kao i za praćenje poremećaja spavanja i komatoznih stanja.

Psihijatrijska ordinacija Niš

Posetite nas i uverite se sami zašto je psihijatrijska ordinacija Niš – Psiho centar MM stekla poverenje svojih pacijenata.

 

Podelite sa prijateljima
Tel: +381 69 12 98 136; +381 18 276 943
Zakažite pregled